Hoofdsponsoren

 

ah

 

© Gennep Atletiek (S.V. Vitesse '08)
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek

gennep atletiek kop

 

Informatie trainingen Loopgroepen

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij de bestaande loopgroepen van Gennep Atletiek te starten. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van je eigen situatie.

Op dinsdag (accent interval) en donderdag (accent duurloop) is er training van 19.00 tot 20.30 uur. Op beide dagen is er een loopgroep voor gevorderde lopers. De training start vanaf sportpark 'De Heijkuul'.
De loopgroep voor gevorderden wordt op donderdag verder opgedeeld op basis van looptempo. Vanaf begin april tot en met augustus lopen de gevorderde lopers vanaf De Diepen een afwisselende duurloop- of heuveltraining in het Reichswald en rond de St-Jansberg.

Op zaterdag is er een training van 09.00 tot 10.15 uur in het Reichswald. Het programma hier wisselt af tussen fartlek, duurloop- en heuveltraining.

De loopgroep voor gevorderden is voor lopers die in staat zijn om ongeveer een uur te kunnen lopen.

Wilt je kennismaken met onze vereniging dan is de dinsdagtraining de beste mogelijkheid daarvoor. De trainer heeft dan de meeste tijd voor je.

Ben je een beginnende loper (al dan niet na een langdurige blessure) dan kun je opteren voor de beginnerscurus van Gennep Atletiek. Deze cursus wordt zowel in het voorjaar (maart-juni) als in het najaar (september-december) aangeboden en is erop gericht om aan het einde van de cursus ongeveer 5,5 kilometer aangesloten te kunnen lopen. De trainingsdagen zijn dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdagochtend van 09.00 tot 10.39 uur en starten vanaf sportpark 'De Heijkuul'.

Voor verdere informatie kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.